Organiseer uw eigen strand evenement met Experience Events Slipcursus event organiseren? Experience Events kan u helpen! Altijd al een Sky event willen doen? Quad, kart, of off-road rijden? Organiseer een gemotoriseerd evenement!

Experience Events

Voor elke groep een geslaagd event

Ballonvaart Event

Ballonvaart Event

📁 Event aanbod, slider 🕔03.september 2014
Ballonvaart Event

Zoek je dit jaar echt iets Mega Spectaculairs? Ga dan met je collega’s ballonvaren, een super leuke ervaring!

Ballonvaren is echt super cool en op veel plaatsen mogelijk. Beleef de ballonvaart, het uitzicht en de stilte samen met je collega’s. Uiteraard is deze activiteit afhankelijk van het goede weer, maar met de juiste thermiek en omstandigheden is het zo’n geweldige ervaring! Ook kun je met een grote groep en diverse ballonnen tegelijk de lucht in. En op de grond kunnen wij nog leuke onderdelen verzorgen.

De voordelen van ballonvaren:

  • Een unieke belevenis, streep maar van je Bucket List
  • Mogelijk in diverse plaatsen in Nederland. Dus ook bij jou in de buurt!
  • Leuk te combineren met andere activiteiten op de grond

Specifieke wensen?
Dit is een voorbeeldprogramma, alles is veelal aan te passen aan specifieke wensen of te combineren met bijvoorbeeld een lunch, diner of vergadering.
De prijs per persoon kan afhangen van het aantal deelnemers. Vraag een offerte aan om een betere indicatie te krijgen. Binnen 2 werkdagen ontvang je per e-mail vrijblijvend een offerte waarna je contact kunt opnemen voor eventuele verdere wensen of aanpassingen. We gaan graag voor je aan de slag!

Vraag een Offerte aan

Vraag een offerte aan

Naam *

Email *

Telefoonnummer *

Uw bericht

Delen

Similar Articles

Zeilen op het ijsselmeer

Zeilen op het ijsselmeer

Een bedrijfsuitje dat een onuitwisbare indruk maakt op je personeel. Even los van kantoor en zelfs even helemaal los van

Read More