Organiseer uw eigen strand evenement met Experience Events Slipcursus event organiseren? Experience Events kan u helpen! Altijd al een Sky event willen doen? Quad, kart, of off-road rijden? Organiseer een gemotoriseerd evenement!

Experience Events

Voor elke groep een geslaagd event

Event op Wielen

Event op Wielen

📁 Event aanbod, slider 🕔04.september 2014
Event op Wielen

Wat gaan we dit jaar organiseren? Elk jaar is het weer een uitdaging om iedereen te verrassen met een leuk bedrijfsuitje/personeelsdag. Dit wordt een event om nooit te vergeten, buiten dat het een hele leuke dag is met daarbij lekker eten & drinken zit er ook een stuk educatie in. Maar dan wel een super leuke vorm van educatie, we gaan een slipcursus doen! Heb jij al eens een slipcursus gevolgd?

Bij dit arrangement zijn er een aantal keuzes te maken, wij stellen dan ook samen met jou het programma samen. Een bedrijfsuitje/personeelsdag is bij elke groep anders, elke groep heeft andere wensen. Daarom is het ook mogelijk om bijvoorbeeld te gaan off-road rijden, Quad rijden, Segway rijden, een Ongevalsimulator of Shooting games.

Wil je het nog gekker? Dan kunnen wij de Ferrari of Lamborghini voor je klaar zetten, iedereen mag dan zelf een stuk rijden over de openbare weg onder begeleiding van onze instructeur.

Vooraf lekker aan de koffie met appeltaart? Of in de pauze een lekkere lunch? Of toch liever goed afsluiten met een drankje en een geheel verzorgde barbecue? Het kan allemaal, de keuze is aan jou! Of je nou of/of of en/en wil, alles kan!

Wij geven de suggesties en ideeën en jij weet wat het beste bij jouw groep past. Wij maken er een bedrijfsuitje/personeelsdag van om nooit meer te vergeten. Wilt u vooraf een keer een kijkje komen nemen, ook dat is uiteraard geen probleem!

Dit programma is ook te boeken voor particuliere groepen, vrijgezellengroepen, vriendengroepen etc.

Vraag een Offerte aan

Vraag een offerte aan

Naam *

Email *

Telefoonnummer *

Uw bericht

Delen

Similar Articles

Zeilen op het ijsselmeer

Zeilen op het ijsselmeer

Een bedrijfsuitje dat een onuitwisbare indruk maakt op je personeel. Even los van kantoor en zelfs even helemaal los van

Read More