Organiseer uw eigen strand evenement met Experience Events Slipcursus event organiseren? Experience Events kan u helpen! Altijd al een Sky event willen doen? Quad, kart, of off-road rijden? Organiseer een gemotoriseerd evenement!

Experience Events

Voor elke groep een geslaagd event

Helikopter Event

Helikopter Event

📁 Event aanbod 🕔27.februari 2016
Helikopter Event

Met een helikopter over je eigen werkplek heen vliegen, dat is pas een spectaculaire activiteit!

Helikopter vliegen
Het grootste deel van je collega’s nog nooit een helikoptervlucht hebben gemaakt. Met een helikopter event geef je iedereen de mogelijkheid om de helikopter in te stappen en de omgeving eens op een andere manier te zien. Wordt dit uitje het ‘hoogtepunt’ van het jaar? Samen kijken we naar de inhoud van de vluchten. Is het mogelijk om in de buurt te vliegen, hoe lang zullen de vluchten zijn en zijn er nog andere wensen? Wil je alleen vliegen of wil je de dag nog aanvullen met andere activiteiten?

Andere mogelijkheden
Op de dag zelf zorgen we er voor dat iedereen actief bezig kan zijn. Natuurlijk is er genoeg tijd om je collega’s de lucht in te zien gaan, maar met activiteiten zoals Segway rijden, shooting games of Quad rijden kunnen we er voor zorgen dat niemand zich zal vervelen. Om het arrangement af te maken kunnen we de dag aanvullen met lekker eten & drinken. Wil je vooraf lekker aan de koffie met appeltaart? Of in de pauze een lekkere lunch? Of toch liever goed afsluiten met een drankje en een geheel verzorgde barbecue? Het kan allemaal, de keuze is aan jou!

Wij geven de suggesties en ideeën en jij weet wat het beste bij jouw groep past. Het je zelf goede ideeen over invulling van de dag? In overleg maken we er een bedrijfsuitje/personeelsdag van om nooit meer te vergeten!

Vraag een Offerte aan

Vraag een offerte aan

Naam *

Email *

Telefoonnummer *

Uw bericht

Delen

Similar Articles

Zeilen op het ijsselmeer

Zeilen op het ijsselmeer

Een bedrijfsuitje dat een onuitwisbare indruk maakt op je personeel. Even los van kantoor en zelfs even helemaal los van

Read More