Organiseer uw eigen strand evenement met Experience Events Slipcursus event organiseren? Experience Events kan u helpen! Altijd al een Sky event willen doen? Quad, kart, of off-road rijden? Organiseer een gemotoriseerd evenement!

Experience Events

Voor elke groep een geslaagd event

Over ons

Over ons

Experience Events heeft als doel om elk evenement mogelijk te maken & nog belangrijker!
Ieder evenement moet tot in de puntjes geregeld zijn en de klant moet er op de dag zelf geen omkijken naar hebben.

In de aanloop naar het evenement hebben we absoluut af en toe uw tijd nodig, want wij kennen alle leuke uitjes wel maar niet uw collega’s en uw bedrijf. Welk bedrijfsuitje/personeelsdag is het meest geschikt voor de groep, wat vinden ze leuk, is het niet te actief? Er zijn veel zaken waar we vooraf een duidelijk beeld over moeten hebben.

Zo kijken we ook standaard de afgelopen jaren even terug, want wat is er in het verleden al gedaan aan events? Zo bouwen we aan een plan en begint de sfeer al te komen. Zijn er nog bijzonderheden, denk hierbij aan:

  • Collega’s speciaal in het zonnetje zetten
  • Jubileum van het bedrijf en of medewerker
  • Zijn er grote ontwikkelingen binnen het bedrijf

Zo kijken we ook of er een extra speciaal moment in de dag moet worden gebouwd. Uit ervaring weten we dat deze relaxte samenzijn dagen zich uitermate goed lenen om eens wat zaken te benoemen of te vertellen namens de directie. Hoe leuk is het om op een strandevent namens het bedrijf iemand in het zonnetje te zetten?

 

Experience Events B.V.

Bezoekadres:
Ambachtsweg 28
1271 AM Huizen
Tel: 085-4897654

Postadres:
Postbus 1175
1270 BD Huizen

Iban: NL85ABNA0549597441
KvK: 60564865
Btw: NL853963435B01

Bekijk onze algemene voorwaarden

Delen