Organiseer uw eigen strand evenement met Experience Events Slipcursus event organiseren? Experience Events kan u helpen! Altijd al een Sky event willen doen? Quad, kart, of off-road rijden? Organiseer een gemotoriseerd evenement!

Experience Events

Voor elke groep een geslaagd event

Paragliding Event

Paragliding Event

📁 Event aanbod, slider, Uncategorized 🕔18.februari 2016
Paragliding Event

Paragliden, hoe vaak hoor je nu van anderen dat ze dat met een bedrijfsuitje of vrijgezellendag hebben gedaan?!

Het paragliden
Tijdens het paragliding event krijgt iedereen de mogelijkheid om een tandemvlucht te maken. Samen met een ervaren KNVvL gebrevetteerde instructeur/tandempiloot maken jullie een spectaculaire tandemvlucht over het Nederlandse landschap. Vooraf krijgen jullie een korte uitleg over het vliegen, daarna zullen jullie onder begeleiding van een instructeur één voor één de lucht in gaan. Met uitzondering van enkele passen bij de start en landing van de vlucht hoef je zelf niets te ondernemen. De tandempiloot zal sturen zodat je zelf volledig kunt genieten van het unieke uitzicht en het ultieme gevoel van vrijheid in de lucht, maar als de veiligheid dat toelaat mag je meestal zelf ook een stuk sturen. Wie van jullie heeft de grootste lach wanneer hij/zij weer veilig op de grond landt?

Paragliden is mogelijk op basis van verschillende arrangementen. Gaan jullie voor één vlucht per persoon en kies je voor veiligheid, of kies je er voor om er met twee of meer vluchten een grotere Experience van te maken? Tijdens een tweede vlucht mag je kiezen; laat je de piloot alles uit de paraglider halen of kies voor de veilige optie door zelf te sturen en onder begeleiding je vliegvaardigheden te verbeteren?

Andere mogelijkheden
Op de dag zelf zorgen we er voor dat iedereen actief bezig kan zijn. Natuurlijk is er genoeg tijd om je collega’s de lucht in te zien gaan, maar met activiteiten zoals Segway rijden, shooting games of Quad rijden kunnen we er voor zorgen dat niemand zich zal vervelen. Om het arrangement af te maken kunnen we de dag aanvullen met lekker eten & drinken. Wil je vooraf lekker aan de koffie met appeltaart? Of in de pauze een lekkere lunch? Of toch liever goed afsluiten met een drankje en een geheel verzorgde barbecue? Het kan allemaal, de keuze is aan jou!

Wij geven de suggesties en ideeën en jij weet wat het beste bij jouw groep past. Het je zelf goede ideeen over invulling van de dag? In overleg maken we er een bedrijfsuitje/personeelsdag van om nooit meer te vergeten!

Vraag een Offerte aan

Vraag een offerte aan

Naam *

Email *

Telefoonnummer *

Uw bericht

Delen

Similar Articles

Sportwagenevenement

Sportwagenevenement

Sportwagen Event Ben je op zoek naar een uniek event met je collega’s of relaties? Dan is het sportwagen event

Read More