Organiseer uw eigen strand evenement met Experience Events Slipcursus event organiseren? Experience Events kan u helpen! Altijd al een Sky event willen doen? Quad, kart, of off-road rijden? Organiseer een gemotoriseerd evenement!

Experience Events

Voor elke groep een geslaagd event

Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Average rating:  
 18 reviews
by Lisanne Meerkerk on Experience Events
ProudRefresh - personeelsuitje met SecureLink

Op 1 juni 2018 hebben wij een ontzettend leuk, en verrassend, personeelsuitje beleefd bij Experience Events. Met onder andere een slipcursus, shooting- en highlandgames, én een helicoptervlucht is dit jaarlijkse uitje tot een nieuwe hoogte gebracht. Met afsluitend een bbq, was dit zeker een succes! Dankjewel Roy en team!

by Equitec Holding on Experience Events
Top dag!

Zaterdag 9 september 2017 hebben we een geweldig personeelsuitje gehad bij de Spartelvijver in Hooge Mierde. Het was een super ervaring om helikopter te vliegen en ook de Segway tour was erg leuk! Zelfs het weer liet ons niet in de steek.
Top georganiseerd door Roy en zijn team!
We hebben er van genoten, bedankt!!!

by Anonymous on Experience Events
Zeer geslaagd afdelingsuitje

Op donderdag 30 juni 2016 hebben we met (bijna) de hele afdeling een zeer geslaagd afdelingsuitje meegemaakt. Geweldig om een keer een helikoptervlucht mee te maken en op een segway te rijden! Ondanks het slechte weer is er geen wanklank gevallen en was iedereen goedgemutst. Heel erg bedankt voor dit superleuke afdelingsuitje!

by Anonymous on Experience Events
Prachtig helikopter uitje

Geweldige middag gehad op vliegveld Hilversum. Prachtige ervaring om eens met een helikopter te vliegen en met segways te rijden. Top georganiseerd. Dank aan jullie team !

by Anonymous on Experience Events
Een mooie dag dankzij Experience Events

Roy, Leona en alle anderen,

Wat hebben jullie ons op zaterdag 28 mei een mooie dag bezorgd. Met 24 medewerkers hebben we genoten van een lekkere lunch, diverse teambuildingsactiviteiten, het rijden op een segway en als toetje een helikoptervlucht. Heel bijzonder om onze regio vanuit de lucht te aanschouwen.

Alles was tot in de puntjes verzorgd en ook voor een collega die eerder weg moest, hebben jullie geregeld dat hij toch nog in de helikopter kon. Kortom TOP.
Nogmaals bedankt.

by Anonymous on Experience Events
Team Event

Het was een geslaagde dag donderdag 26 mei.
Met prachtig mooi weer.
16 Mensen blij gemaakt.
De nodige blauwe plekken opgelopen en wat spierpijn; ik rijd niet elke dag quad..
De slipcursus en off road waren ook geweldig. Met als hoogtepunt de Ferrari.
Kort maar krachtig.
Volgende keer in Monaco met Max als bijrijder.
?
🙂

by Anonymous on Experience Events
Erg leuk bedrijfsuitje

Afgelopen zaterdag, 28 mei hadden wij ons geplande bedrijfsuitje in Eindhoven. In de aanloop ernaar toe erg goed geholpen door Roy met de voorbereidingen, had echt het gevoel alles te kunnen en mogen vragen (zelfs onze viervoeter Spike was van harte welkom! Op de dag zelf (super weer!!) goed ontvangen met koffie/thee met gebak door Peter en collega's en daar een superdag gehad, slipcursus, segway rijden en teambuildingsactiviteiten, tussen de middag een fijne lunch met lekkere soep en broodjes warme snacks en na afloop een drankje met een hapje!!
Kortom een zeer geslaagde dag waar we met veel plezier op terug kunnen kijken!!

by Anonymous on Experience Events
Personeelsuitje Hillegom, Lisse en Teylingen

Na heel wat overleg tussen de verschillende personeelsverenigingen van 3 gemeenten die per 1 januari 2017 samen zullen en moeten gaan werken.....is er een keuze gemaakt voor een actief programma bij Experience Events! We waren op zoek naar een activiteit waar medewerkers van de verschillende gemeenten op een leuke, actieve en ontspannen manier elkaar beter zouden leren kennen! Nou.....dat is zeker gelukt!!! Het was een fantastische dag! De dag begon wat regenachtig, maar als snel brak de zon door en werd het een fantastische dag! Veel collega's hadden nog nooit een slipcursus gedaan, quad, jeep of segway gereden! In combinatie met teambuildingactiviteiten en een heerlijke BBQ was het al met al een geslaagd evenement! Ook complimenten voor Roy en Stefan voor hun fantastische organisatie en ook de begeleiding tijdens de gehele dag!

by Anonymous on Experience Events
bedrijfuitje

Ik heb het uitje moeten regelen. Ik ben op internet gaan zoeken in kwam hier op uit. We zijn met 30 man gaan off-road rijden, segway rijden, quad rijden en we hebben we Highland games gedaan, Met tussen de middag een goed verzorgde lunch en als afsluiting een heerlijke bbq.
uit de reactie van iedereen was het een geweldige dag.
Alles was van a tot z goed geregeld. Volgend jaar ga ik zeker weer kijken of ze weer een programma kunnen samen stellen.

Het was echt SUPER . Bedankt

by Anonymous on Experience Events
Helikopter vlucht

22-04-16 Top vlucht vanuit Kootwijkerbroek, een hele leuke piloot Jeroen, naar Noord-Beemster, schitterend weer en een hele mooie film gemaakt gedurende de hele vlucht van bijna 30 minuten. Een echte aanrader! @

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 
Delen