Organiseer uw eigen strand evenement met Experience Events Slipcursus event organiseren? Experience Events kan u helpen! Altijd al een Sky event willen doen? Quad, kart, of off-road rijden? Organiseer een gemotoriseerd evenement!

Experience Events

Voor elke groep een geslaagd event

Tank event

Tank event

📁 Event aanbod 🕔02.september 2014
Tank event

Altijd al een keer in een Tank willen rijden? Dit is je kans, nog leuker om ook je collega’s en relaties te verassen met een unieke beleving.

Wat zit er in het arrangement:

  • Tank rijden
  • Karten
  • Lasergamen
  • Ter afsluiting verzorgen wij een heerlijke barbecue.

Tijdens dit arrangement maakt u kennis met de Tank en heeft u de mogelijkheid om het prachtige lange parcour, vol hindernissen en mogelijkheden beter te leren kennen. Het wordt sowieso een event welke je collega’s of relaties niet snel zullen vergeten.

Na alle actie in de tank is er ook nog ruimte om te karten op één van de banen. Er zijn een aantal verschillende banen, van Le Mans tot Monte Carlo. Om uw bedrijfsuitje/relatiedag/personeelsuitje nog meer actie te bezorgen gaan jullie ook nog lasergamen. Dit alles ook weer in een mooie ruimte vol met actie. Na alle actie is er tijd voor de inwendige mens en gaan jullie genieten van de welverdiende barbecue. Is dit arrangement leuk maar wilt u meer? Er zijn nog veel meer mogelijkheden, zoals Buggy rijden, Quad rijden, Helikopter vliegen, Ferrari rijden en nog veel meer.

Samen kijken we naar de mogelijkheden en de groep, op basis daarvan komen wij tot het ultieme arrangement! Vraag nu uw offerte aan en wij zullen geheel vrijblijvend een voorstel doen.

Incorrect URL attribute defined

Vraag een offerte aan

Naam *

Email *

Telefoonnummer *

Uw bericht

Delen

Similar Articles

Zeilen op het ijsselmeer

Zeilen op het ijsselmeer

Een bedrijfsuitje dat een onuitwisbare indruk maakt op je personeel. Even los van kantoor en zelfs even helemaal los van

Read More