• Sales@experienceevents.nl
  • 085-4897654

Zeilen op het IJsselmeer

Een bedrijfsuitje dat een onuitwisbare indruk maakt op je personeel. Even los van kantoor en zelfs even helemaal los van de wal. Wij voeren dit uit vanaf de volgende locaties: Lelystad, Urk, Hoorn, Enkhuizen, Volendam, Kampen, Lemmer, Muiden, Amsterdam, Medemblik, Stavoren, Makkum en Den oever

Zeilen op het ijsselmeer
Op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje midden op het IJsselmeer? een ongekende ervaring voor jou en je collega’s!

Op de boot wordt je voorzien van:

  • Borrelhapjes
  • Een barbecue op het dek
  • Een leuke groepsfoto

Voorbeeldprogramma:

11:00 uur       Ontvangst met koffie en thee
11:30 uur       Welkomstwoord en verdeling van de groep
12:00 uur       Start van het programma
13:30 uur       Heerlijke lunch aan boord
17:00 uur       Barbecueën op de Stedemaeght met een leuke groepsfoto
19:00 uur       Einde programma, aankomst in de haven

Wij bieden dit programma al aan vanaf slechts €79,- per persoon.
De prijzen zijn afhankelijk van de datum, locatie, groepsgrootte en eventuele horeca toevoegingen.

Tevreden over bovenstaand programma, maar wil je het toch combineren met een ander activiteit? Geen enkele combinatie is te gek.
Wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor jou!

Offerte aanvragen

Anoniem

Domein Uitje

Wij hebben voor een groep van 90 personen bij Experience Events een super leuk event geboekt. We zijn de dag begonnen met een heerlijke lunch. Waarna er een leuk programma was samengesteld waaruit de deelnemers een keuze hebben kunnen maken, o.a. Motorcrossen, Segway rijden, Brandcardrace, Blokarten en Skaten. Het programma was super geslaagd. De dag hebben we afgesloten met een heerlijk BBQ buffet en een drankje. Het was zeer goed geregeld en een geslaagde dag. Wij zullen zeker weer aan jullie denken als we weer wat gaan organiseren. Bedankt voor de geslaagde dag!

Intercool Technics B.V.

Business Partner Dag

Voor onze jaarlijkse Business Partner dag wilde ik een actieve dag organiseren, maar met ons MVO beleid in gedachten was dat nog best moeilijk.

Om nou zestig stoere installateurs een kruidentuintje te laten planten leek me niet een van de meest aantrekkelijke activiteiten. Na een telefoontje met Experience Events was ik overtuigd om de activiteiten door hen te laten organiseren. Men begreep direct wat ik wilde en kwam met uitstekende suggesties. Er werd goed geluisterd naar waar ik mijn gasten mee wilde verrassen en men gaf de juiste aandacht aan hoe wij ons als bedrijf graag wilden profileren die dag.
Op het evenement zelf stonden de medewerkers op elk punt klaar om de groepen te begeleiden. We wilden veel doen, in weinig tijd, maar hebben ons door de uitstekende organisatoren van Experience Events nooit gehaast gevoeld. Alles was perfect geregeld en er was ruimte voor improvisatie.

Uiteindelijk hebben onze gasten een onvergetelijke dag mogen meemaken. Ik zie ons zeker in de toekomst weer een beroep doen op Experience Events.

Anoniem

TOP

Roy en alle anderen,

Wat hebben jullie ons een mooie dag bezorgd. Met 24 medewerkers hebben we genoten van een lekkere lunch, diverse teambuildingsactiviteiten, het rijden op een segway en als toetje een helikoptervlucht. Heel bijzonder om onze regio vanuit de lucht te aanschouwen.

Alles was tot in de puntjes verzorgd en ook voor een collega die eerder weg moest, hebben jullie geregeld dat hij toch nog in de helikopter kon. Kortom TOP.
Nogmaals bedankt.