Bijzondere bedrijfsuitjes door Experience Events

Samen met jou organiseren we een onvergetelijk bedrijfsuitje voor je collega’s

Ga je een gezellige dag met collega’s plannen? Of rust het organiseren van het jaarlijkse teambuildingsevent op jouw schouders? We helpen je graag om er een onvergetelijk evenement van te maken!

Experience Events biedt complete arrangementen voor bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende kant-en-klare arrangementen óf juist gaan voor een complete dag op maat. De arrangementen bestaan vaak uit verschillende experiences voor een compleet programma. Uiteraard kun je deze arrangementen naar wens aanpassen of kiezen voor een compleet op maat gemaakt programma. Het is uiteindelijk jouw personeelsfeest!

Neem direct contact op

Evenementen

Flight Event

Sky-High Event

Kasteel Event

Milieuvriendelijk Event

MVO Event

Off-road Event

Quad Event

Ribboot Event

Rondvaart Gouda

Slipcursus Event

Sportwagen Event

Strand Event

Waterspektakel Event

Zeilen Event

Bedrijfsuitje op maat?

Passen de arrangementen niet helemaal bij waar je naar op zoek bent of wil je helemaal zelf de touwtjes in handen hebben? Geen zorgen, je kunt bij ons ook terecht voor compleet op maat gemaakte bedrijfsuitjes. Daarbij blijf jij nauw betrokken, jij kent je collega’s of klanten immers het beste!

Samen maken we een programma op basis van jouw wensen en geven we je collega’s, relaties of klanten een dag om nooit te vergeten.

Vraag een offerte aan