Experience Events weet al vijf jaar mensen te raken met haar (zakelijke) evenementen en belevenissen. Bij alles wat wij organiseren, staat de ervaring van de deelnemer centraal; wij organiseren evenementen en experiences met impact. Daarbij maakt het niet uit of je nou graag eens zelf in een snelle sportwagen wilt rijden of een onvergetelijk evenement wilt organiseren voor alle medewerkers en/of relaties van je bedrijf.

We werken elke dag aan onze missie om dromen werkelijkheid te maken; aan belevenissen die een onvergetelijke indruk achterlaten of een bedrijfsfeest dat iedereen stralend verlaat. Een event is voor ons pas geslaagd als iedereen een glimlach op het gezicht heeft. Dat doen we bijvoorbeeld door een geweldig vrijgezellenfeest te organiseren, een gezellige familiedag te plannen of een tot in de puntjes verzorgd bedrijfs-evenement op poten te zetten.

Ons team van 20 enthousiaste medewerkers staat elke dag voor je klaar om jou, een vriend of familielid of je bedrijf in het zonnetje te zetten. Wij zijn er om jouw dag onvergetelijk te maken. Of je nou wilt rijden in exclusieve sportwagen, een indrukwekkende tocht wil maken in een luchtballon of een op maat bedrijfsevenement wilt organiseren. Al onze collega’s werken daar aan mee: van onze vriendelijke klantenservice-medewerkers tot onze deskundige instructeurs. Ons team vindt het fantastisch om mensen te verrassen en krijgt een kick van geslaagde evenementen. Bij ons krijg je eerlijk en betrouwbaar advies bij het organiseren van een evenement. Wij gebruiken onze jarenlange ervaring om te zorgen dat jouw evenement zijn doel behaalt.

Ontdek onze werkwijze

Niets is te gek

Wil je eerst paintballen, daarna een rondje scheuren in een Tesla en daarna een helikoptervlucht maken? Wil je de hele dag in een Ferrari rijden? Of wil je een bedrijfsevenement organiseren voor 5000 man? Bij Experience Events kan bijna alles. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, mits het binnen de regels van de wet valt natuurlijk. Onze medewerkers helpen je graag om jouw dag tot in de puntjes te organiseren zodat jij op de dag zelf alleen maar hoeft te genieten.

Neem direct contact op

Contactgegevens

Heb je een vraag over een experience of wil je meer weten over onze zakelijke evenementen? Neem contact met ons op! We helpen je graag verder.

info@experienceevents.nl

Vogelkersberg 5c, Eemnes

Bezoek en Postadres:
Vogelkersberg 5C
3755 BN  Eemnes

Bank/IBAN: NL85ABNA0549597441
Betaling: Ten name van Experience Events B.V.
Bic: ABNANL2A
KvK: 60564865
Btw: NL853963435B01