Blokarten over het strand

Voel de wind door je haren en de zon op je gezicht terwijl je in een blokart over het strand zoeft.

Stuur mij meer informatie

In een kleine kart met een zeil in volle vaart over het strand rijden terwijl je de wind door je haren voelt en de zon op je gezicht staat: dat is blokarten! Zoek je een manier om je dagje naar het strand een beetje meer pit te geven? Overweeg dan eens om te gaan blokarten.

Over de ervaring

Blokarten wordt ook wel landzeilen of strandzeilen genoemd en is een superleuke activiteit waarbij een beetje wind niet vervelend is, maar juist hartstikke handig! Die wind zorgt er namelijk voor dat jouw blokart vooruit komt. Er komt geen motortje aan te pas, dus het is ook nog eens een heel milieuvriendelijk uitje. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je niet vooruit komt, je hoeft niet te trappen of gas te geven. Met een beetje sturen en een touw strak trekken of juist loslaten breng je de blokart in beweging.

Een blokart is gemaakt van lichte materialen, zodat je zelfs bij een licht windje (windkracht 3) al kunt strandzeilen. De karts zijn bovendien zo sterk dat we zelfs met harde wind (windkracht 7) nog veilig het strand op kunnen. Onze zeilen passen we aan de wind aan, zodat je altijd de controle houdt.

Wist je dat…

Blokarten is geschikt voor jong en oud. Voor kinderen hebben we speciale blokarten en met een speciale kinderblokart trein maken we er een uitdagend uitje van vol actie en avontuur!

[elfsight_facebook_reviews id=”1″]

Hoe ziet het programma eruit?

1

Ontvangst op locatie met koffie of thee.
2

Uitleg over het blokarten en oefenen.
3

Zelfstandig over het strand rijden met je eigen blokart.
4

Napraten en ervaringen uitwisselen.

Stuur mij meer informatie