Vliegen in een helikopter

Laat de adrenaline maar stromen en maak een onvergetelijke vlucht met de stilste eenmotorige turbine helikopter!

v.a. €99,00 per persoon

Reserveer directCadeauvoucher inleveren

Een helikoptervlucht is een fantastische manier om Nederland of België eens van boven te bekijken! Vlieg over prachtige landschappen of drukke steden. Een geweldige ervaring om te beleven óf om cadeau te doen!

Over de ervaring

Vanaf het moment dat je aankomt op de locatie weet je het: dit gaat een bijzondere dag worden! Je krijgt een uitgebreide uitleg en briefing van het grondpersoneel en je eigen boardingpass om straks in de helikopter te stappen. De adrenaline begint te stromen en voor je het weet is het zo ver: je mag plaatsnemen in de EC 120 B, de stilste eenmotorige turbine helikopter!

De helikopter stijgt op en je ervaart hoe bijzonder het is om de wereld van boven te bekijken. Je blijft ongeveer zes minuten in de lucht en in die tijd beleef je onvergetelijke momenten; wat een gave ervaring! Zodra je weer met beide benen op de grond staat krijg je de mogelijkheid om een foto te maken met de helikopter.

Bestel deze ervaring

Deze ervaring cadeau doen?

Een helikoptervlucht is een fantastische belevenis die je natuurlijk ook cadeau kunt geven. Zeg nou zelf, er is geen beter cadeau voor moederdag, vaderdag of een verjaardag dan een vlucht in een superstille helikopter. Geef in het bestelproces aan of de voucher voor jezelf is of dat je ‘m cadeau wilt doen.

Bestel deze ervaring als cadeau
Warning: Illegal offset type in isset or empty in /home/experience/domains/experienceevents.nl/public_html/wp-content/plugins/elfsight-facebook-reviews-cc/api/api-options.php on line 45

Hoe ziet het programma eruit?

1

Ontvangst op locatie.
2

Je ontvangt je boardingpass
3

Het grondpersoneel legt je uit hoe de vlucht in z’n werk gaat.
4

Een bijzondere rondvlucht met een helikopter van 6 minuten of meer.
5

Extra: segway rijden
6

Een fotomoment met de helikopter voor of na de vlucht.

Met leuke extra’s, zoals een plekje naast de piloot, een video-opname van je helikoptervlucht, een extra lange vlucht of een VIP-experience, kun je de helikoptervlucht nóg onvergetelijker maken. Deze extra’s kun je toevoegen tijdens het reserveren van de experience.