Een ballonvaart maken

Maak een heerlijke, rustgevende tocht over het Nederlandse landschap. Hoe? In een luchtballon!

Vraag meer informatie aan

Lijkt het jou wat: vliegen als een vogel in de lucht? Er is weinig zo rustgevend als een ballonvaart over het prachtige Nederlandse landschap. Een ballonvaart maken staat bij veel mensen op hun bucketlist. Niet zo gek, want het is een fantastische manier om eens op een andere manier naar de wereld te kijken.

Over de ervaring

Geniet van mooie uitzichten, stilte en goed gezelschap tijdens een ballonvaart. Een vlucht met een luchtballon is een bijzondere ervaring die je nog lang bij zal blijven. En anders dan bijvoorbeeld in een helikopter, is een luchtballon voor het grootste gedeelte van de vlucht geruisloos! Bovendien sta je bij een luchtballon altijd ‘aan het raam’ en heb je het best mogelijke uitzicht op de landschappen onder je. Een luchtballon oplaten is altijd teamwork. Samen zorgen we ervoor dat de ballon gevuld wordt. Is dat gedaan, dan is het tijd om op te stijgen!

Vraag meer informatie aan

Wist je dat…

Ballonvaarten zijn de oudste manier om te vliegen. De eerste bemande ballonvlucht vond al in 1783 plaats.

Deze ervaring cadeau doen?

Een ballonvaart is een heerlijke belevenis die je natuurlijk ook cadeau kunt geven. Gun je vader, moeder, vriend, vriendin of collega ook de mogelijkheid om een vlucht in een luchtballon te maken en bestel een voucher. Geef in het bestelproces aan of de voucher voor jezelf is of dat je ‘m cadeau wilt doen.

Vraag meer informatie aan
[elfsight_facebook_reviews id=”1″]

Hoe ziet het programma eruit?

1

Ontvangst op locatie met koffie of thee.
2

De ballonvaarder geeft instructie en vertelt hoe de ballonvlucht in zijn werk gaat.
3

Samen zorgen we ervoor dat de ballon kan opstijgen. We leggen de ballon klaar, koppelen de mand er aan vast en vullen de ballon met warme lucht.
4

Tijd voor de vlucht: geniet van het mooie uitzicht en ervaar ultieme vrijheid in de lucht.

Stuur mij meer informatie