Rijden in een snelle Tesla

Ervaar ultiem acceleren in de elektrische Tesla

v.a. €99,00 per persoon

Reserveer directCadeauvoucher kopenCadeauvoucher inleveren

Volledig elektrisch rijden staat voor sommige mensen gelijk aan saaie auto’s. Maar deze Tesla voldoet totaal niet aan dat stereotype beeld. Zodra je gaat rijden in een Tesla wil je niet meer anders dan deze duurzame wagen. Geniet van de stilte én snelheid van deze bijzondere sportwagen.

Over de ervaring

Autorijden op een nieuwe manier. Dat is rijden in een Tesla. Ervaar de souplesse waarmee dit volledig elektrische model van zijn plek komt. Accelereren was nog nooit zo fijn! Ook op het gebied van snelheid stelt de Tesla zeker niet teleur. Binnen 2,6 seconden zit deze luxueuze bolide op de 100 km per uur. Nestel jezelf in de comfortabele lederen stoelen van de Tesla en geniet van een rit over de openbare weg in deze moderne supercar.

Een unieke optie in de Tesla is de mogelijkheid om Autopilot-functies aan te zetten. Een Tesla is immers een computer op wielen. Als Autopilot aanstaat, kan de auto automatisch sturen, accelereren en remmen binnen de rijstrook. Ervaar hoe bijzonder het is om de controle gedeeltelijk uit handen te geven en te kijken hoe de auto zelf over de weg zoeft.

Bestel deze ervaring

Wist je dat…

De Tesla S is in 2013 verkozen tot World Green Car én in 2015 tot Auto van de Eeuw. Bovendien heeft dit model een perfecte veiligheidsscore van 5 sterren.

[elfsight_facebook_reviews id=”1″]

Hoe ziet het programma eruit?

1

Ontvangst op locatie.
2

Je krijgt uitleg over de auto en een korte demonstratie. Uiteraard hoort daar ook een blik onder de motorkap bij.
3

Het is tijd om in de auto te stappen! Kies voor een experience van 15, 30 of 45 minuten.
4

Na afloop is er nog ruimte voor een fotomoment in én rond de Tesla S.