Voor een tot in de puntjes verzorgd, op maat bedrijfsevenement ben je bij Experience Events aan het juiste adres. Ieder evenement is anders en onze medewerkers doen er alles aan om een evenement te organiseren dat perfect aansluit bij jouw (bedrijfs)doelen. Maar wat kun je precies verwachten als Experience Events een evenement voor je organiseert?

Ons team van 20 enthousiaste medewerkers staat elke dag voor je klaar om jou, een vriend of familielid of je bedrijf in het zonnetje te zetten. Wij zijn er om jouw dag onvergetelijk te maken. Of je nou wilt rijden in exclusieve sportwagen, een indrukwekkende tocht wil maken in een luchtballon of een op maat bedrijfsevenement wilt organiseren. Al onze collega’s werken daar aan mee: van onze vriendelijke klantenservice-medewerkers tot onze deskundige instructeurs. Ons team vindt het fantastisch om mensen te verrassen en krijgt een kick van geslaagde evenementen. Bij ons krijg je eerlijk en betrouwbaar advies bij het organiseren van een evenement. Wij gebruiken onze jarenlange ervaring om te zorgen dat jouw evenement zijn doel behaalt.

Wat mag je van onze medewerkers verwachten

Onze medewerkers hebben ruime ervaring met het organiseren van allerlei soorten bedrijfsevenementen. Van personeelsuitjes, tot workshops en van een seminar voor 2000 man tot een jubileumfeest. Tijdens een samenwerking met Experience Events mag je als opdrachtgever dus heel wat verwachten. We tonen initiatief, nemen onze verantwoordelijkheid en adviseren je graag over het concept en de voorbereiding, maar zijn ook betrokken bij de productie en uitvoer van het evenement. Daarbij anticiperen we altijd op nieuwe kansen en veranderingen in de markt.

Onze werkwijze

Ieder (zakelijk) evenement dat we organiseren vraagt om een andere aanpak. Maar onze werkwijze is grofweg in te delen in 6 stappen:

1

Een persoonlijke afspraak

Tijdens een persoonlijk gesprek inventariseren we jouw wensen en doelen met het evenement.
2

Een offerte opstellen

Als we een goed beeld gekregen hebben van hoe jouw ideale evenement eruit ziet, maken we een op maat offerte op. Deze krijg je per e-mail toegestuurd.
3

Het evenement voorbereiden

Nu begint het echte werk! Onze eventmanager gaat samen met jou aan de slag om het bedrijfsevent op te zetten. In dit stadium komen er vaak een aantal vragen jouw kant op. De eventmanager geeft advies en denkt mee over de precieze invulling van het evenement, maar houdt ook de praktische zaken in het oog.
4

Puntjes op de i tijdens een eventmeeting

Ongeveer twee weken voordat de grote dag daar is, organiseren we een eventmeeting. Tijdens deze vergadering zetten we de puntjes op de i met alle betrokkenen én leveranciers. Het draaiboek wordt tot in detail doorgenomen en besproken met de leveranciers. Zo weten we zeker dat iedereen weet wat er van hem of haar verwacht wordt.
5

Het evenement!

Dan is de dag daar. Voor de start van het evenement bespreek je het draaiboek én de belangrijkste aandachtspunten nogmaals met je eventmanager. En dan is het tijd om de gasten te ontvangen en kan het evenement eindelijk beginnen!
6

Evaluatie: wat vond je ervan?

Na afloop van een evenement vinden we het prettig om even samen te evalueren. De eventmanager neemt hiervoor contact met je op en loopt het evenement met je door. Wat ging goed? Wat kan beter? Hoe heb je het hele traject ervaren? De antwoorden op deze vragen nemen we mee bij de organisatie van jouw volgende evenement.

Enthousiast?

We staan te popelen om ook jouw bedrijfsevenement tot in de puntjes te organiseren. Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of laat je telefoonnummer achter, dan bellen we op een moment dat het jou uitkomt.

Bel Experience Events op 085-4897654Bel mij terug