Rijden in een Mercedes AMG GT

Tijdens een ritje in de Mercedes AMG GT trek je ongetwijfeld veel bekijks. Geniet van de snelheid en kracht van deze rasechte sportauto.

v.a. €139,00 per persoon

Reserveer directCadeauvoucher kopenCadeauvoucher inleveren

Prachtig design, ongekende snelheid én een onovertroffen geluid: dat krijg je als je een rit maakt in de Mercedes AMG GT. Dus nestel jezelf in de luxueuze stoelen, trap het gaspedaal in en geniet van de verbluffende snelheid van deze mooie Mercedes AMG GT.

Over de ervaring

De Mercedes AMG GT is een lust voor het oog. Misschien droom je al jaren van een rit in deze bijzondere wagen. We kunnen alvast verklappen: het is absoluut de moeite waard. Voordat je gaat rijden in de Mercedes AMG GT vertelt de instructeur je uitgebreid over de auto. Zo kun je je tijdens het rijden zelf helemaal op de auto en de weg focussen. Want eenmaal op de weg zoeft de wereld aan je voorbij. Dus laat die 462 paarden de benen maar eens strekken: wat een snelheid, wat een klasse!

Bestel deze ervaring

Wist je dat…

De Mercedes AMG GT zit vanuit stilstand binnen 4 seconden op 100 km per uur. En met een topsnelheid van maar liefst 302 km per uur is deze sportwagen zeker niet langzaam te noemen.

[elfsight_facebook_reviews id=”1″]

Hoe ziet het programma eruit?

1

Ontvangst op locatie, op de achtergrond hoor je de motor van de Mercedes al brullen.
2

Je krijgt uitleg over de auto en een korte demonstratie. Uiteraard hoort daar ook een blik onder de motorkap bij.
3

Het is tijd om in de auto te stappen! Kies voor een experience van 15, 30 of 45 minuten.
4

Na afloop is er nog ruimte voor een fotomoment in én rond de auto.