Helikopter

Vanaf € 2.000,-

Een spectaculairdere manier om aan te komen op de trouwlocatie is er niet. Met een helikopter maak je absoluut een grote entree. Bij het huren van een helikopter zijn er meerdere mogelijkheden. De helikopter kan worden gehuurd als trouwvervoer, maar het is ook mogelijk om alle bruiloftsgasten korte vluchten op of nabij de trouwlocatie te laten maken. Hiermee zorg je voor een absoluut hoogtepunt tijdens deze mooie dag.

Experience Events biedt ook de mogelijkheden om extra vervoer te regelen, mocht het niet mogelijk zijn om op de trouwlocatie te landen, maar iets verderop. Er zijn ook altijd een eventmanager van Experience Events aanwezig zijn om het in- en uitstappen van deze helikopter vluchten in goede banen te leiden.

Het huren van een helikopter is mogelijk in heel Nederland. Samen met onze eventmanager kunnen wij kijken naar een geschikte landingslocatie in de buurt van jouw trouwlocatie.

Enthousiast?

We voelen ons vereerd om een toevoeging te mogen zijn aan jouw bruiloft. Mocht je toch nog vragen hebben, kan je ons mailen op sales@experienceevents.nl

Bel Experience Events op 085-4897654Bel mij terug