De eerste indruk is belangrijk, niet alleen in het dagelijks leven maar zeker ook als je gaat trouwen! Willen jullie een spetterende indruk maken op jullie bruiloftsgasten? Dan is een mooie of sportieve trouwauto huren een must! Experience Events biedt verschillende stijlvolle en stoere sportwagens aan; van een klassieke Ferrari California tot de unieke Lamborghini Gallardo. Dé ideale optie als je een grandioze entree wilt maken op jullie grote dag.

Onze trouwauto’s

Het trouwvervoer is een belangrijk onderdeel van jullie grote dag. Want de auto die je huurt op je trouwdag is meer dan alleen om van A naar B te komen. Experience Events biedt maar liefst zeven verschillende, exclusieve modellen aan:

Lamborghini Gallardo

Vanaf € 795,-

Ferrari California

Vanaf € 595,-

Mercedes AMG GT

Vanaf € 595,-

Audi R8

Vanaf € 495,-

Tesla Model X

Vanaf € 299,-

Tesla Model S

Vanaf € 250,-

Aston Martin V8 Vantage

Vanaf € 595,-

Helikopter

Vanaf € 2.000,-

Hoe werkt een trouwauto huren bij Experience Events?

Op jouw dag wil je alleen maar met elkaar bezig zijn, logisch! Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom het trouwvervoer goed geregeld is. Experience Events verhuurt trouwauto’s in zowel Nederland als België. De auto wordt tiptop in orde afgeleverd op iedere gewenste locatie in Nederland of België en heeft een speciale verzekering voor verhuur. Uiteraard halen we de auto ook weer op. Eventueel is er op de dag zelf is er ook personeel aanwezig om de auto te verplaatsen of klaar te zetten op de juiste plek. Zo kunnen jullie je tijdens de bruiloft helemaal op elkaar focussen!

  • Verhuur van 09:00 – 19:00 uur (andere tijden zijn uiteraard ook mogelijk)
  • Haal- en brengservice
  • Instructeur die de sportwagen verplaatst indien nodig
  • Eventueel een chauffeur

Na de huurperiode vragen we je om de sportwagen weer met dezelfde hoeveelheid benzine terug te geven aan de instructeur. We vragen een borg van €500 of €1000, afhankelijk van de auto die je kiest. Als je het fijn vindt, kun je ook een aanvullende verzekering afsluiten.

We helpen je graag met het uitkiezen van een passende auto voor jouw trouwdag. Heb je vragen of heb je behoefte aan advies? Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar.

Neem contact met ons op

Vraag meer informatie aan