RIB-boot en/of sloep varen

Een stuk varen? Met een RIB-boot of sloep van Experience Events maak je er een onvergetelijke dag van.

Reserveer directCadeauvoucher kopenCadeauvoucher inleveren

Op het water is behoorlijk wat lol te beleven. Bijvoorbeeld in één van onze RIB-boten of sloepen! Of je nou lekker wilt uitwaaien in een RIB-boot óf zelf wilt varen in een sloep, bij Experience Events kan het allemaal.

Over de ervaring

Een RIB (dat staat voor Rigid Inflateble Boat) is een ruime boot die wel tegen een stootje kan. En dat stootje, dat ga je zeker beleven als je aan boord stapt bij dit stevige exemplaar. Een RIB-boot kan namelijk snelheden van 80 tot 100 km per uur bereiken, waardoor je behoorlijk gaat stuiteren op het water. Een echte adrenalinekick op het water dus!

Wil je het liever wat rustiger aan doen? Dan is een sloep misschien meer jouw stijl. Je kunt een sloep huren voor een aantal uur of gelijk voor een hele dag. Nodig je beste vrienden uit en vaar rond over de mooiste wateren van Nederland. De ideale besteding van een mooie, zonnige dag.

Bestel deze ervaring
Warning: Illegal offset type in isset or empty in /home/experience/domains/experienceevents.nl/public_html/wp-content/plugins/elfsight-facebook-reviews-cc/api/api-options.php on line 45

Hoe ziet het programma eruit?

1

Ontvangst op locatie met koffie of thee.
2

Uitleg over de boot + uitdelen eventuele reddingsvesten.
3

Tijd om aan boord te gaan.
4

Varen volgens afspraak (afhankelijk van voucher).