Rijden in een Lamborghini Gallardo

Geniet van de nieuwsgierige blikken terwijl je in deze supercar over de weg rijdt

v.a. €169,00 per persoon

Reserveer directCadeaubon kopenCadeauvoucher inleveren

Rijden in een Lamborghini Gallardo is een onvergetelijke ervaring. Vanaf het moment dat je de auto voor het eerst ziet tot het moment dat je je laatste selfie met de indrukwekkende supercar maakt: alles aan deze experience zal je bijblijven. Een rit in de Gallardo is ook een onwijs goed cadeau om een familielid, vriend(in) of collega mee te verrassen.

Over de ervaring

Bij aankomst hoor je de Lamborghini waarschijnlijk al voordat je ‘m ziet. Met zijn 560 pk brult deze supercar namelijk behoorlijk! Maar ook zijn looks zullen je niet teleurstellen. Het prachtige Italiaanse design met de strakke lijnen staat garant voor flink wat nieuwsgierige blikken als je over de openbare weg toert. Maar voordat het zover is, krijg je eerst nog een korte uitleg en demonstratie. Daar hoort uiteraard ook een blik onder de motorkap bij. Zeg nou zelf: een motor waarmee je ruim 300 kilometer per uur kunt halen, is wel even een blik waard!

Vervolgens is het tijd voor het échte avontuur. Neem plaats achter het stuur en ervaar hoe het voelt om in een Lamborghini Gallardo over de openbare weg te toeren. Geniet van de nieuwsgierige en soms zelfs jaloerse blikken van voorbijgangers terwijl je de 560 paarden in de Gallardo even flink de benen laat strekken. Als je een beetje bent bijgekomen van je rit, krijg je nog de mogelijkheid om wat gave foto’s van jezelf met de auto te maken.

Bestel deze ervaring

Wist je dat…

De Lamborghini Gallardo haalt een topsnelheid van maar liefst 325 km per uur. Bovendien gaat deze Italiaanse supercar van 0 naar 100 km per uur in minder dan 4 seconden.

[elfsight_facebook_reviews id=”1″]

Hoe ziet het programma eruit?

1

Ontvangst op locatie, op de achtergrond hoor je de motor van de Lamborghini al brullen.
2

Je krijgt uitleg over de auto en een korte demonstratie. Uiteraard hoort daar ook een blik onder de motorkap bij.
3

Het is tijd om in de auto te stappen! Kies voor een experience van 15, 30 of 45 minuten.
4

Na afloop is er nog ruimte voor een fotomoment in én rond de auto.