Rijden in een Audi R8

Stap in de Audi R8, trap het gaspedaal in, hoor de motor brullen en ervaar pure snelheid en acceleratie.

v.a. €129,00 per persoon

Reserveer directCadeauvoucher kopenCadeauvoucher inleveren

Is het jouw droom om eens in een sportieve Audi R8 te rijden? Wil je ervaren hoe snel deze sportwagen van 0 op 100 km per uur zit? Vanaf het moment dat je je in de comfortabele, lederen stoel van de Audi R8 nestelt weet je het: dit gaat een mooi ritje worden!

Over de ervaring

Rijden in een Audi R8 is een onvergetelijke ervaring. De krachtige 4,2 liter V8 motor zorgt voor een geweldige acceleratie waardoor de snelheid van deze sportwagen goed tot zijn recht komt. Niet alleen z’n technische specificaties zorgen ervoor dat de Audi R8 een heel sportieve auto is, ook zijn prachtige uiterlijk en interieur mogen er zeker zijn. De sportwagen is van binnen en van buiten afgewerkt met carbon fiber en beschikt over heel veel extra opties. En dan dat geluid; dat klinkt iedere autoliefhebber als muziek in de oren!

Bestel deze ervaring

Wist je dat…

De Audi R8 heeft een topsnelheid van maar liefst 301 km per uur!

[elfsight_facebook_reviews id=”1″]

Hoe ziet het programma eruit?

1

Ontvangst op locatie, op de achtergrond hoor je de motor van de R8 al brullen.
2

Je krijgt uitleg over de auto en een korte demonstratie. Uiteraard hoort daar ook een blik onder de motorkap bij.
3

Het is tijd om in de auto te stappen! Kies voor een experience van 30, 45 of 60 minuten. Wil je écht ervaren wat de Audi R8 kan? Stap dan in aan de bestuurderskant en laat je rondrijden door een van onze ervaren instructeurs.
4

Na afloop is er nog ruimte voor een fotomoment in én rond de auto.