Cessna vliegen

Vliegen is leuk, maar zelf een Cessna besturen is wel even andere koek. Maak de vlucht van je leven terwijl je zélf de stuurknuppel in handen hebt.

Vraag meer informatie aan

Vanuit de lucht ziet Nederland er compleet anders uit. Ervaar de drukke randstad eens vanuit een ander perspectief. Of bekijk de prachtige skyline van Rotterdam vanaf boven, vlieg over het IJsselmeer of ontdek de mooie, bosrijke Veluwe… Als je dat wilt, kun je met een beetje mazzel zelfs over je eigen woonplaats vliegen! Kom Cessna vliegen en ontdek een heel andere kant van Nederland.

Over de ervaring

Wil je het Nederlandse landschap met haar bloemenvelden, talloze wegen en windmolens eens op een andere manier ervaren? Overweeg dan eens om zelf de stuurknuppel van een Cessna 172 ter hand te nemen. Vanuit de lucht zie je plekken die je normaal nooit te zien krijgt en heb je een adembenemend uitzicht.

Wist je dat…

De Cessna 172 is met 43.000 geleverde exemplaren het meest geproduceerde vliegtuig ter wereld.

[elfsight_facebook_reviews id=”1″]

Hoe ziet het programma eruit?

1

Ontvangst op locatie met koffie of thee.
2

Briefing en flightsafety check.
3

Tijd om in te stappen! De Cessna taxiet in de richting van de startbaan.
4

Het vliegtuig gaat de lucht in. Afhankelijk van de experience die je hebt geboekt, vlieg je 15 of 30 minuten.
5

Als je weer met beide benen op de grond staat, krijg je nog een debriefing en is er ruimte voor een foto- of videomoment.

Als je wilt, zijn er mogelijkheden om je vliegervaring in een Cessna 172 verder uit te breiden. Zo kun je kiezen voor een cockpitview (€ 20). Hierbij zit je voorin in het vliegtuigje, naast de piloot en heb je het beste uitzicht. Bovendien kun je goed zien wat de piloot doet. Wil je graag naar een specifieke plek vliegen of langer in de lucht blijven? Dan kun je kiezen om de standaard vliegtijd van 15 minuten te verdubbelen naar 30 minuten voor €50,-.

Stuur mij meer informatie