Bootfeest

Prijs op aanvraag
10-1.000 personen
Mogelijk in heel Nederland

Goede muziek, lekker eten en drinken, maar bovenal een te gekke locatie, op een boot! Deze factoren maken jouw evenement ongetwijfeld tot een groot succes! Dit is mogelijk op verschillende locaties, zo is het mogelijk om in de grachten van onze hoofdstad te varen! of met een zeilboot op het markermeer. Liever een combinatie van rustig en hard varen? Er is ook een mogelijkheid op het Gooimeer voor een sloepfeest met een spectaculaire rit in een Rib-boot! 

Voorbeeldprogramma (tijden kunnen worden besproken)

15:00 uur    Ontvangst gasten met borrel 
15:30 uur    Rib-boot varen
16:00 uur    Zeilboot varen
16:30 uur     Borrel 
17:00 uur     Barbecue op het dek
18:00 uur      Feesttijd
22:00 uur     Einde feest

Ook zijn er mogelijkheden om verschillende activiteiten toe te voegen aan de dag! Wij helpen je graag om een onvergetelijk bootfeest te organiseren! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en een prijsindicatie of vraag een vrijblijvende offerte op maat aan! 

Tevreden over bovenstaand programma, maar wil je het toch combineren met een andere activiteit? Geen enkele combinatie is te gek. Zo is dit perfect te combineren met:

  • Teambuildingsactiviteiten
  • Segway rijden
  • Solex rijden

Wij maken graag voor jou een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag een offerte aan

Enthousiast?

Wij staan te popelen om ook jouw bedrijfsevenement tot in de puntjes te organiseren. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij op een moment dat het jou uitkomt.

Je kunt ons ook mailen op sales@experienceevents.nl

Bel Experience Events op 085-4897654Bel mij terug