Een sportwagen op de beurs

Prijs op aanvraag
1 Audi R8, 1x Ferrari California, 1x Lamborghini Gallardo, 1x Mercedes AMG GT, 2x Tesla Model S en 1x Tesla Model X. Andere auto’s ook in overleg mogelijk. 
Mogelijk in heel Nederland

Indruk maken op een beurs kan je het beste bereiken door een unieke stunt te doen. Hoe gaaf is het dan om een sportwagen zoals een Lamborghini of Ferrari op jouw beursstand te zetten. Dit trekt enorm veel aandacht en je kan een unieke winactie mee maken, bijvoorbeeld: een sportwagenrit in deze auto of een dag een sportwagen huren. 

Om deze op de beurs te krijgen zullen wij de auto per trailer vervoeren en bij jou op jouw stand neerzetten. Denk hierbij wel aan een stroompuntje om zo de lichten te kunnen laten branden. 

Richtprijzen voor de volgende auto’s per dag:
Audi R8 € 495,-
Ferrari California € 595, –
Mercedes AMG GT € 595,-
Lamborghini Gallardo € 795,-
Tesla Model S € 250,-
Tesla Model X € 295,-

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en een prijsindicatie of vraag een vrijblijvende offerte op maat aan! 

Wil je aandacht trekken op de beurs, maar is dit toch niet helemaal binnen het budget of idee? Zo hebben wij ook het volgende alternatief:

  • Segways huren voor segway ritten op de beurs

Wij maken graag voor jou een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag een offerte aan

Enthousiast?

Wij staan te popelen om ook jouw bedrijfsevenement tot in de puntjes te organiseren. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij op een moment dat het jou uitkomt.

Je kunt ons ook mailen op sales@experienceevents.nl

Bel Experience Events op 085-4897654Bel mij terug