Off-road en quad rijden

Modderige wegen en zandpaadjes zijn geen probleem voor een 4×4 of een quad. Kom lekker off-road crossen en ervaar de adrenaline.

Vraag meer informatie aan

In het dagelijks leven moet je vooral binnen de lijntjes van je eigen rijstrook blijven. Hoe anders is dat als je met een grote terreinwagen off-road gaat? Of als je met een quad over zandpaden crosst? Kom off-road én quad rijden bij Experience Events!

Over de ervaring

Zie je jezelf al achter het stuur zitten van zo’n grote, stoere 4×4 auto? Off-road rijden is een ideale manier om je stuurmanskunsten te testen. Want zo’n grote en zware auto besturen is best een uitdaging! Bedwing het onverharde parcours vol water, heuvels, hellingen en andere beproevingen. De ultieme test voor je stuurkunsten én je concentratie. Blijf jij gefocust tot het einde?

Onze instructeurs vertellen je precies hoe je het parcours heelhuids doorkomt én leren je ook wat je vooral níet moet doen. Een echte belevenis voor durfals dus!

Als je uit de vierwielaangedreven auto stapt, is de dag nog niet voorbij. Dan staat er namelijk een quad voor je klaar. Helm op en gaan! O ja, vergeet niet om kleding aan te doen die vies mag worden, want dat gaat op een quad zeker gebeuren.

[elfsight_facebook_reviews id=”1″]

Hoe ziet het programma eruit?

1

Ontvangst op locatie met koffie of thee.
2

Uitleg over off-road rijden door onze ervaren instructeur.
3

Verken het parcours met de 4x4.
4

Quad rijden op het parcours.
5

Napraten (eventueel met een hapje en een drankje).

Stuur mij meer informatie