Veilig de weg op met een slipcursus in Lelystad

Veiligheid boven alles, zeker in het verkeer. Tijdens een slipcursus leer je alle do’s en don’ts als je auto in een slip raakt. Met deze slipcursus in Lelystad ga je voorbereid de weg op.

v.a. €59,00 per persoon

Reserveer directCadeauvoucher kopenCadeauvoucher inleveren

Het verkeer is onvoorspelbaar. Een moment van onoplettendheid of slechte weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat je voor lastige situaties komt te staan. Met een slipcursus van Experience Events ben je overal op voorbereid. Want wat doe je bij aquaplaning? Of als je de controle verliest op een glad wegdek? En hoe voelt een noodstop eigenlijk?

Over de ervaring

Experience Events heeft verschillende slipcursussen waarmee je een volleerd automobilist wordt en beter voorbereid bent op onverwachte situaties. Met een rijbewijs op zak, kun je natuurlijk prima een auto besturen. Maar tijdens rijlessen is er maar weinig aandacht voor wat je moet doen als je auto ineens geen grip meer heeft. Tijdens een slipcursus ontdek je niet alleen hoe je kunt omgaan met een slippende auto, maar leer je ook waarom dit gebeurt en hoe je hierop kunt anticiperen.

De slipcursus kan gevolgd worden in de volgende plaatsen: Breda, Den Haag, Eindhoven en Leeuwarden. Bekijk de agenda voor de mogelijkheden.

Bestel deze ervaring

Wist je dat…

Experience Events verschillende slipcursussen aanbiedt? Je kunt kiezen voor cursussen van één, twee of drie uur.

[elfsight_facebook_reviews id=”1″]

Hoe ziet het programma eruit?

1

Ontvangst op locatie.
2

Een stuk theorie waarin verschillende onderwerpen besproken worden, zoals: wat gebeurt er voor een ongeluk? Op welke manier kun je een gevaarlijke situatie herkennen? Wat gebeurt er als je auto in een slip raakt? Wat is de invloed van ABS? En hoe reageer je op je slippende auto?
3

Tijd om in te stappen! De instructeur legt iedere oefening uit voordat je van start gaat.
4

Na afloop heb je de mogelijkheid om vragen te stellen of oefeningen na te bespreken.