Slipcursus met de motor

Een motor reageert heel anders op een slip dan een auto. Houd de touwtjes in handen op de motor met een slipcursus speciaal voor motorrijders.

Reserveer directCadeauvoucher inleveren

Er zijn veel verschillende soorten slipcursussen, maar de meeste zijn gericht op bestuurders van auto’s. Als motorrijder kom je in het verkeer voor heel andere situaties te staan dan automobilisten. In deze slipcursus speciaal voor motorrijders leer je hoe je altijd in control blijft op je motor; ook in spannende situaties.

Over de ervaring

Tijdens de slipcursus met de motor krijg je een speciaal ontwikkelde rijvaardigheidstraining. Deze training is toegespitst op situaties die je op de openbare weg kunt tegenkomen op je motor. Bijvoorbeeld hoe je een slip voorkomt of corrigeert en hoe je op een goede manier obstakels ontwijkt. Je leert gevaren op de weg beter te herkennen én te voorkomen. Gecontroleerd kunnen remmen is een belangrijke sleutel om ongelukken te voorkomen. Hier ligt dan ook veel aandacht op in deze slipcursus.

Een goede training voor beginnende bestuurders, maar óók heel geschikt voor meer ervaren motorrijders die graag kennis willen opdoen op het belangrijke gebied van veiligheid op de motor.

Bestel deze ervaring

Wist je dat…

Voor onze slipcursussen met de motor gebruik je een motor van ons. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je je motor beschadigt tijdens de slipcursus. Het is wel belangrijk dat je je eigen motorpak, helm, handschoenen én motorlaarzen meeneemt naar de slipcursus.

Deze ervaring cadeau doen?

Een slipcursus met de motor is ook een geschikt cadeau voor andere motorrijders. Geef in het bestelproces aan of de voucher voor jezelf is of dat je ‘m cadeau wilt doen.

Bestel deze ervaring als cadeau
[elfsight_facebook_reviews id=”1″]

Hoe ziet het programma eruit?

1

Ontvangst op locatie met koffie of thee.
2

Een stuk theorie waarin verschillende onderwerpen besproken worden, zoals: wat gebeurt er voor een ongeluk? Op welke manier kun je een gevaarlijke situatie herkennen? Wat gebeurt er als je motor in een slip raakt?
3

Tijd om op de motor te stappen! De instructeur legt iedere oefening uit voordat je van start gaat.
4

Na afloop heb je de mogelijkheid om vragen te stellen of oefeningen na te bespreken.

Stuur mij meer informatie