• Sales@experienceevents.nl
 • 085-4897654

Recensies

 • Sportwagen event Anoniem

  Ontzettend goed geregeld en verzorgd uitje gehad bij Experience Events met de sportwagens.

  Wij raden dit iedereen aan, top dag gehad! Nogmaals bedankt

 • Top uitje MacGregor

  Super geslaagd off-road uitje gehad bij Experience Events.
  Na de evenementen stond er een heerlijke barbecue voor ons klaar, wij konden direct aanschuiven.
  Wij komen hier zeker nog een keertje terug.

  Kortom: voor herhaling vatbaar!!

 • Van Aarle Coolen Anoniem

  Het event was in alle opzichten heel geslaagd. Een aanrader voor iedereen!

 • Prachtig uitje Anoniem

  Wij hebben met (bijna) de hele afdeling een zeer geslaagd afdelingsuitje meegemaakt. Geweldig om een keer een helikoptervlucht mee te maken en op een segway te rijden! Ondanks het slechte weer is er geen wanklank gevallen en was iedereen goedgemutst. Heel erg bedankt voor dit superleuke afdelingsuitje!

   

 • TOP Anoniem

  Roy en alle anderen,

  Wat hebben jullie ons een mooie dag bezorgd. Met 24 medewerkers hebben we genoten van een lekkere lunch, diverse teambuildingsactiviteiten, het rijden op een segway en als toetje een helikoptervlucht. Heel bijzonder om onze regio vanuit de lucht te aanschouwen.

  Alles was tot in de puntjes verzorgd en ook voor een collega die eerder weg moest, hebben jullie geregeld dat hij toch nog in de helikopter kon. Kortom TOP.
  Nogmaals bedankt.

 • Geslaagde dag Anoniem

  Het was een geslaagde dag.
  Met prachtig mooi weer.
  16 Mensen blij gemaakt.
  De slipcursus en off road waren ook geweldig. Met als hoogtepunt de Ferrari.
  Kort maar krachtig.
  Volgende keer in Monaco met Max als bijrijder?

 • Erg leuk bedrijfsuitje Anoniem

  Afgelopen zaterdaghadden wij ons geplande bedrijfsuitje in Eindhoven. In de aanloop ernaar toe erg goed geholpen door Roy met de voorbereidingen, had echt het gevoel alles te kunnen en mogen vragen (zelfs onze viervoeter Spike was van harte welkom! Op de dag zelf (super weer!!) goed ontvangen met koffie/thee met gebak door Peter en collega’s en daar een superdag gehad, slipcursus, segway rijden en teambuildingsactiviteiten, tussen de middag een fijne lunch met lekkere soep en broodjes warme snacks en na afloop een drankje met een hapje!!
  Kortom een zeer geslaagde dag waar we met veel plezier op terug kunnen kijken!!

 • SUPER bedrijfsuitje! Anoniem

  Ik heb het uitje moeten regelen. Ik ben op internet gaan zoeken in kwam hier op uit. We zijn met 30 man gaan off-road rijden, segway rijden, quad rijden en we hebben we Highland games gedaan, Met tussen de middag een goed verzorgde lunch en als afsluiting een heerlijke bbq.
  uit de reactie van iedereen was het een geweldige dag.
  Alles was van a tot z goed geregeld. Volgend jaar ga ik zeker weer kijken of ze weer een programma kunnen samen stellen.

  Het was echt SUPER . Bedankt

 • Anoniem

  Top vlucht vanuit Kootwijkerbroek, een hele leuke piloot Jeroen, naar Noord-Beemster, schitterend weer en een hele mooie film gemaakt gedurende de hele vlucht van bijna 30 minuten. Een echte aanrader!

 • Personeelsuitje Anoniem

  Na eindeloos het internet afspeuren voor een leuk personeelsuitje kwam ik terecht bij Experience Events. Waarom zelf iets zoeken als zij er gespecialiseerd in zijn? Roy heeft ons fantastisch geholpen met het samenstellen van een leuke dag. We gingen eerst blokkarten, toen een heerlijke lunch, motorcrossen en tot slot nog segway rijden. Erg goed georganiseerd was het en iedereen vond het een fantastische dag!

 • Domein Uitje Anoniem

  Wij hebben voor een groep van 90 personen bij Experience Events een super leuk event geboekt. We zijn de dag begonnen met een heerlijke lunch. Waarna er een leuk programma was samengesteld waaruit de deelnemers een keuze hebben kunnen maken, o.a. Motorcrossen, Segway rijden, Brandcardrace, Blokarten en Skaten. Het programma was super geslaagd. De dag hebben we afgesloten met een heerlijk BBQ buffet en een drankje. Het was zeer goed geregeld en een geslaagde dag. Wij zullen zeker weer aan jullie denken als we weer wat gaan organiseren. Bedankt voor de geslaagde dag!

 • Bedrijfsuitje Kardex Systemen B.V.

  om 12:00 kwamen wij met een groep van 33 personen aan in Etten Leur waar wij eerst een broodje hebben gegeten en toen begonnen met middagprogramma. De groep verdeeld in 2 groepen slipcursus , segway en teambuilding. moet ook eerlijk zeggen wij hadden op vrijdag 11 september 2015 wel geweldig mooi weer en dat is ook veel waard hoor.
  na afloop rond 5 uur zijn wij naar restaurant in de stad Breda gegaan wat een top locatie is. van iedereen gehoord dat zij het goed naar de zin hadden de hele dag.
  op naar volgend jaar en dan misschien wat leuke modderpret op een voertuig.
  mvg, Kardex Systemen B.V. Woerden

 • Personeelsuitje Bodewes Harlingen Shipyards

  Wij hebben een fantastisch uitje gehad! Wij vonden het moeilijk een uitje te bedenken voor onze stoere scheepsbouwers, maar dit is goed in de smaak gevallen!

  Iedereen vond het een geslaagde dag, kortom zeer tevreden over Experience Events! Volgend jaar maar weer kijken naar nieuwe mogelijkheden..

 • Helikopter event Anoniem

  Superleuk uitje! Tijdstip en locatie waren wat onzeker door evenement Flying Dutch, maar later prima opgelost! Voor het volgende bedrijfsuitje gaan we zeker eerst kijken bij deze aanbieder. Helemaal top!

  Tip: Misschien nog wat extra obstakels toevoegen bij segway rijden? Dat maakt dit onderdeel nog leuker!

 • Geweldig Bedrijfsuitje Anoniem

  Wij hebben bij Experience Events een super leuk event geboekt. Wij zitten veel op de weg en hebben daarom onder andere gekozen voor de slipcursus, ook de teambuidling was super geslaagd. Het was een super leuke en leerzame dag! Na het actieve gedeelte hebben wij ook een goede maaltijd geserveerd gekregen en was er een drankje. Het was vanaf A tot Z helemaal in orde. Wij zullen zeker weer aan jullie denken als we weer wat gaan organiseren.

 • Business Partner Dag Intercool Technics B.V.

  Voor onze jaarlijkse Business Partner dag wilde ik een actieve dag organiseren, maar met ons MVO beleid in gedachten was dat nog best moeilijk.

  Om nou zestig stoere installateurs een kruidentuintje te laten planten leek me niet een van de meest aantrekkelijke activiteiten. Na een telefoontje met Experience Events was ik overtuigd om de activiteiten door hen te laten organiseren. Men begreep direct wat ik wilde en kwam met uitstekende suggesties. Er werd goed geluisterd naar waar ik mijn gasten mee wilde verrassen en men gaf de juiste aandacht aan hoe wij ons als bedrijf graag wilden profileren die dag.
  Op het evenement zelf stonden de medewerkers op elk punt klaar om de groepen te begeleiden. We wilden veel doen, in weinig tijd, maar hebben ons door de uitstekende organisatoren van Experience Events nooit gehaast gevoeld. Alles was perfect geregeld en er was ruimte voor improvisatie.

  Uiteindelijk hebben onze gasten een onvergetelijke dag mogen meemaken. Ik zie ons zeker in de toekomst weer een beroep doen op Experience Events.

 • TOP Event! Event in Eindhoven


  Het was een zeer geslaagde dag.

 • Mooi event in Venlo Anoniem

  Werkelijk fantastisch!

 • Event Pijper


  Fantastisch event, vliegen in Amersfoort en daarna naar Amsterdam.
  Hier Blokarten en Teambuilding. Helemaal top, ook het eten!!

 • Leuk event Swinkels


  Fantastisch leuk event gehad met onder andere een slipcursus!
  Eindhoven, het was fantastisch.

 • Geweldig event! Anoniem


  Beelden zeggen meer dan woorden, het was echt een fantastisch event.
  We houden zeker contact ook voor de toekomstige events.

 • Carglass Maarten Koeckhoven

  Als je iets bijzonders zoekt, zoek het hogerop! Bedankt voor de top organisatie. Jessica in de voorbereiding en Roy op de vloer.

 • Personeelsuitje Hillegom, Lisse En Teylingen Anoniem


  Na heel wat overleg tussen de verschillende personeelsverenigingen van 3 gemeenten die  samen zullen en moeten gaan werken…..is er een keuze gemaakt voor een actief programma bij Experience Events! We waren op zoek naar een activiteit waar medewerkers van de verschillende gemeenten op een leuke, actieve en ontspannen manier elkaar beter zouden leren kennen! Nou…..dat is zeker gelukt!!! Het was een fantastische dag! De dag begon wat regenachtig, maar als snel brak de zon door en werd het een fantastische dag! Veel collega’s hadden nog nooit een slipcursus gedaan, quad, jeep of segway gereden! In combinatie met teambuildingactiviteiten en een heerlijke BBQ was het al met al een geslaagd evenement! Ook complimenten voor Roy en Stefan voor hun fantastische organisatie en ook de begeleiding tijdens de gehele dag!

 • Securelink Lisanne Meerkerk

  Wij een ontzettend leuk, en verrassend, personeelsuitje beleefd bij Experience Events. Met onder andere een slipcursus, shooting- en highlandgames, én een helicoptervlucht is dit jaarlijkse uitje tot een nieuwe hoogte gebracht. Met afsluitend een bbq, was dit zeker een succes! Dankjewel Roy en team!

 • Prachtig Helikopter Uitje Anoniem

  Geweldige middag gehad op vliegveld Hilversum. Prachtige ervaring om eens met een helikopter te vliegen en met segways te rijden. Top georganiseerd.

 • Zeer Geslaagd Afdelingsuitje Anoniem

  Geweldig om een keer een helikoptervlucht mee te maken en op een segway te rijden! Ondanks het slechte weer is er geen wanklank gevallen en was iedereen goedgemutst.

 • Top Dag! Equitec Holding

  We hebben een geweldig personeelsuitje gehad bij de Spartelvijver in Hooge Mierde. Het was een super ervaring om helikopter te vliegen en ook de Segway tour was erg leuk!